fbpx
Шоу-бізнес

Олексій Панін вибачився за свої слова

Відомий російський актор Олексій Панін, перебуваючи в Криму, опинився в центрі скандалу. Спочатку автомобіль, в якому знаходився актор, став учасником дорожньо-транспортної пригоди в Алушті, а потім Олексій Панін зробив відразу кілька скандальних заяв, за які актор згодом вибачився.

ЗМІ, з посиланням на газету «Аргументи тижня-Крим», наводять слова Олексія Паніна, які російський актор виголосив перед виставою в Криму. Олексій Панін заявив, що він «…прийшов спеціально вибачитися. Просто ваша … людина, яка була в цій ситуації, він – татарин. Повівся вкрай не інтелігентно. Я йому сказав у стані афекту, що, типу, татари. Але до татар це не має відношення». Олексій Панін підкреслив, що «…була конфліктна ситуація, я прошу вибачення, я не хотів образити татарський народ».

Свої заяви, як зазначив актор, він адресував людям, «які поводяться непорядно». Нагадаємо, що одним з висловлювань Олексія Паніна, яке наводилося раніше в ЗМІ і яке викликало широкий громадський резонанс, прозвучало після того, як акторові було поставлено питання, чи не боїться він, що його в Україні можуть оголосити персоною нон грата. Олексій Панін відповів на це наступне: «А я хіба в Україні перебуваю? Я не в Україні, я в Криму!.. Запитайте у будь-якого кримчанина, чи вважає він себе українцем?».

На заяви російського актора відреагував навіть генеральний консул Російської Федерації в Криму В’ячеслав Світличний, заявивши, що якщо актор дійсно вдарив місцевого жителя, супроводивши свій вчинок цинічними коментарями, то такі дії В’ячеслав Світличний вважає ляпасом своїй країні.

За матеріалами: korrespondent.net Фото: tsn.ua

Читайте також: