fbpx
Кінотеатри

Дастін Хоффман і Джуді Денч знімуться у фільмі для дітей

Автор серіалів «Тюдори» і «Борджіа» Дірбла Уолш приступила до екранізації дитячої книги Роальда Даля Esio Trot. Свою згоду на участь в зйомках картини для дітей дали такі голлівудські зірки, як Дастін Хоффман і Джуді Денч, а сценарій для фільму напише автор «Щоденника Бріджет Джонс» і співавтор серіалу про містера Біне Річард Кертіс.

Книга Esio Trot вийшла у світ в 1990 році. Її головний герой – сором’язливий містер Хоппе, закоханий у свою сусідку міс Сільвер – підкорив дитячі серця. За сюжетом містер Хоппе, щоб завоювати прихильність міс Сільвер, пропонує допомогти вирости її черепасі на прізвисько Альфі. Винахідливий герой заявляє, що знає чудесне заклинання, яке на ділі виявляється всього лише словом «черепаха», прочитаним навпаки (tortoise – Esio Trot).

Твори Роальда Даля екранізувалися неодноразово – в 1971 і 2005 рр.. вийшли фільми за повістю «Чарлі і шоколадна фабрика», в 1989 році була знята картина за книгою «Великий і доброзичливий велетень», в 1996 році була екранізована повість «Джеймс і гігантський персик» (1996), а в 2009 році – повість «Незрівнянний містер Фокс».

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: