fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У деяких будинках на Оболоні з червня немає гарячої води – Бригинець

 Депутат Верховної Ради України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець зазначив, що всі вже давно звикли до того, що влітку на 2-3 тижні відключають гарячу воду, проте коли її відключають на все літо, він вважає це неприпустимим.

За його словами, саме така ситуація склалася в деяких будинках на Оболоні, де вода гаряча вода була відключена ще 8 червня і з тих пір її так і не включили.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

На своїй сторінці у Facebook Бригинець написав про те, що місцеві жителі стверджують, що ніяких ремонтних робіт у районі їх будинків не було і немає, до того ж вони вже неодноразово зверталися зі скаргами на гарячі лінії ЖЕКу, але на їхні звернення ніяк не відреагували.

«Як тільки підходила дата включення гарячої води, тут же з’являлася інформація про перенесення на інше число», – додав депутат.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Олександр Бригинець запевнив, що у зв’язку з цим звернеться до голови КМДА Олександра Попова з вимогою вирішити це питання, щоб діти могли до 1 вересня прийняти гарячу ванну, а ті, хто винен у цьому, понесли відповідне покарання.

Читайте також: