fbpx
Кінотеатри

КПУ зняла мультфільм про весілля України та Росії

Активісти Луганського обкому КПУ зняли агітаційний мультиплікаційний фільм про Митний союз з Росією під назвою «Казка про вибір».

За сюжетом анімаційної стрічки дівчина, що уособлює Україну, закохана у свого сусіда (Росію) і має намір вийти за нього заміж. Проте батько красуні (український цар) заважає щастю молодих і збирається поповнити свою збіднілу скарбницю, видавши дочку за іншого хлопця (багату Європу). Варто відзначити, що Україна і Росія дуже гарні собою, а Європа представлена ​​у вигляді якогось лисого суб’єкта абсолютно непривабливої зовнішності.

Європейський наречений не простий і вимагає за наречену калим у вигляді цілого списку вимог. У підсумку український цар вирішує видати свою дочку одночасно і за Росію, і за Європу. Закінчується мультфільм хепі-ендом – Україна освідчується Росії і виходить заміж за свого коханого. Молодятам видають документ, що починається словами «Митний союз. Ми, Україна і Росія…», а закадровий голос описує щасливе спільне життя молодят: «Кордони відкриті, весна наступає, скарбниця багатіє, країна процвітає».

«Казка про вибір» (відео):

За матеріалами: Lenta.ru

Читайте також: