fbpx
Спорт

Ісінбаєва про Волгоград: “Страшне, старе місто”

Дворазова олімпійська чемпіонка у стрибках з жердиною Олена Ісінбаєва, яка тимчасово покинула великий спорт, заявила, що не збирається залишатися у Волгограді – вона має намір жити за кордоном і лише іноді приїжджати в рідне місто, щоб провідати свого тренера Євгенія Трофімова.

«Страшне, старе місто стало. Деградувало. Дороги жахливі – машину лагодити замучишся. Іномарку купиш – кирдик цій машині», – розповіла олімпійська чемпіонка, відповідаючи на запитання, чому вона не хоче жити у Волгограді. Олена Ісінбаєва впевнена, що міська влада махнула рукою на жителів. «Прийшов час збирати те, що посіяли, а там у нас нічого немає – дуля з маком. Я весь час думала, що наша область, наше місто буде гідно оцінювати мої заслуги. Ось (показує жест "дулю"). Ніколи нічого», – сказала світова рекордсменка.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, в рідному місті Олена Ісінбаєва прожила до 2005 року, звідти перебралася до Італії, а потім у Монако. У Волгоград легкоатлетка повернулася лише в 2011 році на тлі спортивних невдач. На проведеному нещодавно чемпіонаті світу з легкої атлетики в Москві російська спортсменка виграла золоту медаль – вперше з 2007 року.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Ісінбаєва про байдужість влади Волгоградської області (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: