fbpx
Спорт

Шарапова не буде брати участь у US Open через травму

Російська тенісистка Марія Шарапова, що змінила за останні пару місяців декількох тренерів, не візьме участі у Відкритому чемпіонаті США з тенісу (US Open). Причиною відмови від участі у престижних змаганнях Шарапова назвала травму правого плеча.

Після Вімблдонського турніру, де росіянка отримала травму лівого стегна, вона провела лише один офіційний матч: в середині серпня у другому колі турніру в Цинциннаті (США) Марія Шарапова програла 17-й ракетці світу – американці Слоан Стівенс. Перед цим тенісистка пропустила турніри в Монреалі, Стенфорді, Вашингтоні і Торонто.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Шарапова була посіяна на Відкритому чемпіонаті США під третім номером. Після відмови від участі у змаганнях найбагатшої тенісистки світу, головному рефері US Open довелося внести коректування в список спортсменок, які отримали стартові номери – всі учасниці, «посіяні» нижче, піднімуться на одну позицію.

US Open є останнім турніром «Великого шолома» в поточному сезоні. Він пройде з 26 серпня до 9 вересня в Нью-Йорку. Шараповій вдалося виграти у Відкритому чемпіонаті США лише одного разу – в 2006 році.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: