fbpx
Новини світу

У літаку Ангели Меркель турецький бодібілдер влаштував танці в нижній білизні

Надзвичайна і в той же час курйозна пригода сталася в Німеччині. У літак канцлера Ангели Меркель проник чоловік і влаштував на борту повітряного судна танці в спідній білизні.

Повідомляється, що цим чоловіком є ​​бодібілдер з Туреччини Волкан Т., якому 24 роки. Молодий чоловік провів у літаку канцлера Німеччини 4 години. Про те, як бодібілдер опинився на борту повітряного судна високопоставленого німецького чиновника, у ЗМІ наводиться різна інформація. Згідно з одними повідомленнями, молодик міг проникнути на злітно-посадкову смугу, а потім і в літак через аварійні виходи. Згідно з іншою інформацією, турецький бодібілдер потрапив на територію посадкової смуги під приводом проведення весільної вечірки.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Як би там не було, тепер молодим чоловіком всерйоз займаються німецькі правоохоронці, тим більше, що, як пишуть у ЗМІ, у Волкана Т. були виявлені наркотичні засоби.

Також повідомляється, що бодібілдер, проникнувши в літак, роздягнувся до спідньої білизни і розбризкав всередині повітряного судна піну з вогнегасника. Крім того, молодик проник в кабіну пілота і понатискав там ряд кнопок. Зважаючи на те, що літак був заправлений пальним, теоретично, хлопець спокійно міг зрушити лайнер з місця. Волкан Т. також станцював на крилах літака канцлера Німеччини.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

Щодо Ангели Меркель, то за повідомленнями в ЗМІ, вона в момент надзвичайної події перебувала на відкритті щорічного оперного фестивалю Вагнера в баварському місті Байройті.

За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: