fbpx
Шоу-бізнес

Україну на конкурсі Міс Світу-2013 представить Ганна Заячковська

  На всесвітньому конкурсі краси Міс Світу-2013 Україну представлятиме красуня Ганна Заячковська. Дівчина з Івано-Франківська вже пакує валізи, щоб відправитися на Балі, де вона з гордістю виступить за нашу країну.

Одне з 6 обов’язкових суконь – етнічне – для Ганни виготовила дизайнер Олена Васенко. Біло-червона сукня виготовлена з королівського шовку. Решту вбрання для дівчини буде шити модельєр Марина Джин.

На конкурсі краси Ганна виконуватиме свою власну пісню, яку написала ще задовго до конкурсу. Ганна Заячковська сказала про свою пісню так: «Вона просто про життя, про те, що варто робити добро, завжди рухатися вперед, і ось це світло постійно нести людям, і щоб не відбувалося – сподіватися». До слова, Ганна – не професійна вокалістка, а нинішні досягнення у співі, це не що інше, як результат довгої і наполегливої ​​праці. Її викладач Ірина Батюк сказала: «У неї 3 октави, прекрасний насичений тембр, ідеальний слух. Вона дуже чисто і чітко співає».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Щодо взуття дівчини, то його пошили львівські дизайнери, а як подарунок Ганна везе ікону.

Нагадуємо, що конкурс Міс Світу-2013 відбудеться 28 вересня. Про результати конкурсу Ганна поки вважає за краще не думати, тому що для неї головне – гідно представити свою країну.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: