fbpx
Кінотеатри

Сталлоне зі своїм «Рембо» перебереться на телебачення

 Після виходу в 2007 році фільму «Рембо IV», виконавець головної ролі, актор Сильвестр Сталлоне, говорив про те, що не бажає на цьому закінчувати історію героя, що полюбився йому, і допускає своє повернення на екран у цьому образі.

Зараз же стало відомо, що голлівудський продюсер Аві Лернер у співпраці з канадською компанією Entertainment One працює над серіалом за франшизою «Рембо». До цього телевізійного проекту також буде залучений і Сильвестр Сталлоне. При цьому підкреслюється, що він може виступити не тільки куратором серіалу, але навіть повернутися до головної ролі.

Поки що серіал знаходиться на ранній стадії розробки і точно невідомо, чи погодиться Сталлоне зніматися на телебаченні. Але враховуючи те, що він раніше говорив про своє бажання повернутися до ролі Рембо, такий варіант виключати не можна.

Нагадаємо, що перший «Рембо» вийшов на екрани в 1982 році. Потім пішло 3 продовження. Останній фільм, до слова, зібрав у прокаті 728 000 000 доларів.

Рембо є не єдиною культовою роллю Сталлоне, до якої він може повернутися. Зараз також ведуться роботи над фільмом «Крід», в якому Сталлоне знову зіграє боксера Роккі Бальбоа.

Читайте також: