fbpx
Політика

Партія регіонів буде святкувати День незалежності в різних областях України – Чечетов

Багато народних депутатів від фракції Партії регіонів День незалежності України зустрінуть в регіонах, заявляє перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Ми роз’їжджаємося по областях, по округах і там вже разом з регіональними органами влади влаштовуємо святкування і мітинги, різні заходи. Зустрічаємося з відомими людьми, ветеранами праці, лікарями, вчителями – в кожному районі є свої авторитетні люди – еліта регіонів. Заїдемо додому до ветеранів війни, привітаємо, подарунки вручимо…", – повідомив народний депутат України Михайло Чечетов агентству "Інтерфакс-Україна" у четвер.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Пояснюючи, чому така велика кількість людей заявлена від Партії регіонів на участь в акції у столиці (50 тис. осіб – ІФ) М.Чечетов сказав: "Чому багато людей буде? Тому що це головне свято країни. Частина людей з регіонів приїжджає сюди, вони теж хочуть побачити Київ. Вони побачать тут святкування, потім приїдуть додому, розкажуть – так завжди робилося і робиться. Ми бачимо в цьому величезний плюс, що люди з регіонів приїжджають на святкування до столиці … А депутати навпаки – основна маса роз’їжджається по регіонах і таким чином, ми організовуємо проведення цього заходу, задіємо свій партійний ресурс у всій Україні".

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За словами М.Чечетова, він у День незалежності буде в Чернігові.

Як повідомлялося, Партія регіонів планує провести святковий захід 24 серпня з 9:00 до 20:00 в Києві.

"Місце проведення – Меморіальний комплекс "Національний музей історії Великої Вітчизняної війни – Європейська площа". За інформацією департаменту громадських комунікацій Київської міськдержадміністрації, на цей захід заявлено 50 тис. осіб.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: