fbpx
Новини світу

Бредлі Меннінг: «Я Челсі Меннінг. Я жінка»

Засуджений до 35-ти років позбавлення волі колишній капрал армії США Бредлі Меннінг заявив про те, що він жінка. Таку інформацію повідомляє сайт американського телеканалу NBC з посиланням на заяву самого Меннінга.

У ЗМІ наводяться витримки із заяви Бредлі Меннінга такого змісту: «Я Челсі Меннінг. Я жінка. Поступаючись почуттю, випробуваному з дитинства, я хочу почати гормональну терапію якомога швидше. Я сподіваюся, ви підтримаєте мене в моїй зміні». У заяві, оприлюдненій адвокатом Меннінга, також говориться наступне: «Я прошу, щоб починаючи з сьогоднішнього дня, ви зверталися до мене, називаючи моє нове ім’я і використовували жіночий займенник».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Бредлі Меннінг підкреслює, що чекає листів від співчуваючих і бажає відповісти їм.

Наголошується, що ще під час суду над інформатором WikiLeaks, сторона його захисту виступала з припущеннями про те, що одним з чинників прийняття Меннінгом рішення про оприлюднення секретних відомостей могла стати боротьба екс-капрала американської армії зі своєю жіночою сутністю.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Раніше ми повідомляли про те, що Бредлі Меннінг буде мати право на дострокове звільнення, а також про те, що засуджений буде звертатися до американського президента Барака Обами з проханням про помилування.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: