fbpx
Політика

Опозиційні молодіжні сили об’єднуються в одну організацію

 Опозиційні молодіжні організації «Батьківщина Молода», Молодіжне крило «Фронту змін», Молодіжне крило ПРП і «Молодий Народний Рух» підписали меморандум про об’єднання в одну організаційну структуру на базі Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Батьківщина Молода».

Про це 22 серпня повідомили керівники даних організацій Іван Крулько, Юрій Юзич, Ярослав Кучер та Сергій Воронов.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Іван Крулько підкреслив, що вони прийняли рішення об’єднатися, так як у них немає ніяких організаційних проблем, які могли завадити цьому. Він також зазначив, що найближчим часом буде проведено об’єднаний з’їзд, на якому будуть вирішені всі організаційні питання, необхідні для повноцінного об’єднання.

За його словами, нещодавно вони вже обговорювали свої плани на період аж до 2015 року, зокрема було прийнято рішення про створення організаційних структур в кожному ВНЗ України, які будуть залучати патріотичних молодих людей.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Молоді опозиціонери заявили, що мають намір боротися за звільнення Тимошенко, підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом, а також захищати незалежність України.

Читайте також: