fbpx
Україна

23 і 24 серпня рух автотранспорту в центрі Києва обмежать

  У зв’язку з святкуванням в столиці Дня державного прапора та 22-ї річниці незалежності України в центрі міста обмежать рух автотранспорту.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації в четвер, вже 23 серпня на час церемонії підняття державного прапора України біля будівлі КМДА з 9:00 до 11:00 буде заборонений проїзд автомобілів по вул. Хрещатик (від вул. Інститутської до вул.Б.Хмельницького).

У прес-службі також повідомили, що вулиця Хрещатик від Бессарабської до Європейської площі також буде закрита для руху транспорту з 22:00 23 серпня до 22:00 25 серпня. 

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Крім того, 24 серпня під час церемонії покладання квітів можливе тимчасове обмеження руху автомобілів поблизу під’їздів до пам’ятників Тарасу Шевченку, Михайлу Грушевському та Володимиру Великому.

Орієнтовно з 12:00 до 14:30 у суботу, 24 серпня, буде призупинено рух усіх видів транспорту на час проведення карнавального дійства "Всеукраїнський парад вишиванок 2013". Відбуватися він буде за маршрутом: вул. Лаврська (від адміністративної будівлі ДП "Національний культурно-мистецький та художній комплекс "Мистецький арсенал") – площа Слави – вул.Мазепи – вул.Грушевського – вул.Шовковична – вул.Інститутська – Майдан Незалежності.

Читайте також:  Захищаючи рубежі Часового Яру останній подих за нас віддали Коновал Сергій "Норд" та Петришин Тарас "Химера"

Також під час проведення загальнодержавних заходів станція метро "Майдан Незалежності" може бути закрита на вхід і вихід для пасажирів. У зазначений період станція працюватиме тільки як пересадочний вузол.

У ніч з 24 на 25 серпня роботу метрополітену буде продовжено на 30 хвилин.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: