fbpx
Футбол

Ліга Європи. 22 серпня в плей-офф зіграють «Спартак», «Рубін» і «Кубань»

Сьогодні 3 російських футбольних клуби зіграють свої поєдинки на стадії плей-офф Ліги Європи. О 20:00 за київським часом в Норвегії розпочнеться матч «Мольде» – «Рубін». Підопічні Курбана Бердиєва впевнено пройшли на стадії третьої кваліфікації клуб «Раннерс» з Данії. Зазначимо, що на тренерському містку «Мольде» знаходиться відомий всім любителям футболу Уле-Гуннар Сульшер, який довгий час захищав кольори «Манчестер Юнайтед». Норвезький клуб грав у кваліфікації Ліги чемпіонів. «Мольде» спочатку переграв «Слайго Роверс», а в боротьбі за вихід у стадію плей-офф поступився за сумою двох матчів польській «Легії».

В один час з «Рубіном» свій матч у плей-офф Ліги Європи почне московський «Спартак», суперником якого буде швейцарський футбольний клуб «Санкт-Галлен». Столичний клуб – фаворит протистояння. Незважаючи на це головний тренер «Спартака» Валерій Карпін очікує важкої гри для своїх підопічних, назвавши суперника хорошою і фізично потужною командою.

Зіграє сьогодні свій поєдинок і краснодарська «Кубань», якій, у порівнянні з іншими російськими клубами, дістався найскладніший суперник – відомий в Європі нідерландський «Фейєноорд». На стадії кваліфікації «Кубань» впевнено пройшла міцний «Мазервелл», але сьогоднішній суперник краснодарського клубу – це зовсім інший рівень, незважаючи на те, що «Фейєнорд» дуже невдало стартував у футбольній першості Нідерландів. Матч «Кубань» – «Фейєноорд» розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Відзначимо, що сьогодні цікавий поєдинок відбудеться в Тбілісі, де місцеве «Динамо» прийматиме грізний лондонський «Тоттенхем».

Читайте також: