fbpx
Політика

У Москві ліквідували наметовий табір для мігрантів

В управлінні МВС російської столиці повідомили, що в Москві ліквідували наметовий табір, розбитий на початку серпня для нелегальних мігрантів силами співробітників МНС. У повідомленні прес-центру МВС наголошується, що правоохоронці депортували більшу частину мігрантів, які перебували в таборі, а 234 людини, що що залишилися, перевели в Центр утримання іноземних громадян в селищі Північний.

За словами поліцейських, цей захід дозволить прискорити процедуру їх перевірки по базах даних і в швидкі терміни оформити документи для їх депортації. У відомстві зазначають, що даний центр розрахований всього на 400 осіб, і тому на його території будуть розбиті додаткові армійські намети, а в міру того, як місця будуть звільнятися, мігрантів будуть переводити в основну будівлю.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Раніше численні правозахисні організації розкритикували табір для нелегальних мігрантів у Гольяново, заявивши, що там не створені умови для проживання мігрантів, і створення самого табору ніяк не регламентоване законодавством РФ.

У ФМС вважають, що до розміщення в таборі, більшості мігрантів доводилося жити в значно гірших умовах.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

У Москві ліквідували наметовий табір для мігрантів (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: