fbpx
Футбол

Тренер «Шахтаря» (Караганда) про жертвоприношення: У Глазго своїх баранів вистачає … І не різали ми нікого

Вчора карагандинський «Шахтар» створив найгучнішу сенсацію в Лізі чемпіонів-2013/2014. Клуб з Казахстану в першому матчі раунду плей-офф Ліги чемпіонів з рахунком 2:0 обіграв іменитий шотландський «Селтік».

Нагадаємо, що в другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів «Шахтар» за сумою двох матчів пройшов білоруський БАТЕ, що також було розцінено як сенсація. У третьому кваліфікаційному раунді «Шахтар» залишив за бортом турніру албанський клуб «Скендербеу», якому належить зіграти з одеським «Чорноморцем» в раунді плей-офф Ліги Європи.

Наставник карагандинського «Шахтаря» Віктор Кумиков, коментуючи перемогу своєї команди в поєдинку проти «Селтіка», підкреслив, що «Нам хотілося довести, в першу чергу, самим собі, що ми можемо грати з такими командами». «Ми повністю переграли «Селтік». Не знаю, як складеться наступна зустріч, але ми, думаю, довели всім, що нікому очок дарувати не будемо», – наводять ЗМІ, з посиланням на Sport.kz, слова Віктора Кумикова.

Нагадаємо, що напередодні матчу «Шахтар» – «Селтік» у ряді ЗМІ з’явилася інформація про обряд жертвопринесення. Повідомлялося, що представники «Шахтаря» на удачу нібито зарізали барана на футбольному полі, де згодом була проведена гра. Журналісти запитали головного тренера карагандинської команди про це, на що Віктор Кумиков відповів наступне: «Чи повеземо барана в Глазго, щоб зарізати його на удачу? Там своїх баранів вистачає. Хотів би сказати, що в Шотландії дуже розвинене вівчарство. І не різали ми нікого».

Нагадаємо, що матч-відповідь «Селтік» – «Шахтар» відбудеться в Глазго 28-го серпня.

За матеріалами: eurosport.ru Фото: vesti.kz

Читайте також: