fbpx
Шоу-бізнес

Санта Дімопулос розповіла про нещодавні пологи Єви Бушміної

  Відома співачка і колишня учасниця групи «ВІА Гра» Санта Дімопулос була здивована новиною про те, що її колега по сцені Єва Бушміна стала мамою.

Ні для кого не секрет, що Єва Бушміна, після того, як вийшла заміж, почала ретельно приховувати своє особисте життя. Співачка у всіх інтерв’ю, які давала, явно лукавила, заявляючи, що вона незаміжня, незважаючи на те, що всі ЗМІ в один голос говорили про весілля та рясніли весільними знімками. Потім папараці засікли Єву Бушміну з кругленьким животиком, проте і тоді молода співачка все заперечувала.

Не так давно стало відомо, що Єва Бушміна стала мамою, але дівчина продовжувала все категорично заперечувати. Але відмова від участі в шоу «Хочу у ВІА Гру!»все розставила на свої місця.

Ну а в той час, поки Єва офіційно не підтвердила факт свого материнства, її подруга по групі «ВІА Гра» Санта Дімопулос повідомила про цю чудову подію у своєму блозі. На своїй сторінці Санта написала: «А я не знала, що Бушміна хлопчика народила». Таким чином, багато фанатів Єви почали говорити про те, що їхня улюблениця і правда в середині літа стала щасливою молодою матусею.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: