Кубинський легкоатлет залишив збірну під час ЧС і залишився в Москві

Кубинський легкоатлет Орландо Ортега, який представляв національну збірну на чемпіонаті світу з легкої атлетики, який нещодавно проходив у Москві, залишив розташування збірної, і в даний час його місцезнаходження невідоме. Імовірно, спортсмен досі переховується в Москві.

Представники Федерації легкої атлетики Куби назвали вчинок свого легкоатлета безчесним і додали, що спортсмени, які чинять так само, як Ортега, не заслуговують поваги. Які кроки мають намір вжити кубинці для пошуку свого громадянина, поки не повідомляється.

Related Post

Орландо Ортега перед поїздкою на чемпіонат світу до Москви отримав на батьківщині дискваліфікацію (за що саме – невідомо). Однак Федерація легкої атлетики Куби припинила дію покарання і випустила Ортегу на світову першість до Росії, вважаючи, що спортсмен в змозі виграти хоча б бронзову медаль. Легкоатлет надій своїх наставників не виправдав і навіть не зумів потрапити у фінал змагань, вибувши на попередній стадії. На Олімпіаді в Лондоні Ортезі пощастило більше – він зумів дістатися до фіналу, але в підсумку посів лише шосте місце.

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment