ЗМІ: «Ліверпуль» зробить пропозицію щодо Андрія Ярмоленка?

Трансферне вікно в Європі скоро закриється, а тому футбольні клуби Старого Світу вживають останні спроби посилити свої склади. Сьогодні ввечері в ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що футболістом національної збірної України та київського «Динамо» Андрієм Ярмоленком цікавиться англійський «Ліверпуль».

«Червоні», як пишуть у ЗМІ, нібито в найближчі дні зроблять українському клубу офіційну пропозицію про трансфер Андрія Ярмоленка, і, як вважають у Британії, вирішення питання залежатиме від президента київського «Динамо». Відзначається, що така інформація промайнула і в Італії, а раніше, як всі, напевно, пам’ятають, Андрієм Ярмоленком активно цікавилися "Мілан" і "Фіорентина".

Мабуть, у «Ліверпуля» є чималі гроші на трансфери. Ще свіжа в пам’яті зацікавленість «Червоних» у послугах Вілліана, але футболіст, як зазначалося в ряді видань, віддав перевагу  лондонському «Тоттенхему».

Related Post

Цікаво, що британські букмекери навіть змінили котирування ставок на придбання «Ліверпулем» Андрія Ярмоленка. Повідомляється, що букмекерська контора SkyBet підняла ставки на трансфер Ярмоленка в «Ліверпуль» з 25/1 до 3/1.

За матеріалами: sport.ua, isport.ua Фото: fcdynamo.kiev.ua

Leave a Comment