fbpx
Футбол

ЗМІ: «Ліверпуль» зробить пропозицію щодо Андрія Ярмоленка?

Трансферне вікно в Європі скоро закриється, а тому футбольні клуби Старого Світу вживають останні спроби посилити свої склади. Сьогодні ввечері в ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що футболістом національної збірної України та київського «Динамо» Андрієм Ярмоленком цікавиться англійський «Ліверпуль».

«Червоні», як пишуть у ЗМІ, нібито в найближчі дні зроблять українському клубу офіційну пропозицію про трансфер Андрія Ярмоленка, і, як вважають у Британії, вирішення питання залежатиме від президента київського «Динамо». Відзначається, що така інформація промайнула і в Італії, а раніше, як всі, напевно, пам’ятають, Андрієм Ярмоленком активно цікавилися "Мілан" і "Фіорентина".

Мабуть, у «Ліверпуля» є чималі гроші на трансфери. Ще свіжа в пам’яті зацікавленість «Червоних» у послугах Вілліана, але футболіст, як зазначалося в ряді видань, віддав перевагу  лондонському «Тоттенхему».

Цікаво, що британські букмекери навіть змінили котирування ставок на придбання «Ліверпулем» Андрія Ярмоленка. Повідомляється, що букмекерська контора SkyBet підняла ставки на трансфер Ярмоленка в «Ліверпуль» з 25/1 до 3/1.

За матеріалами: sport.ua, isport.ua Фото: fcdynamo.kiev.ua

Читайте також: