fbpx
Шоу-бізнес

Гарик Харламов став двоєженцем?

  Нещодавно популярний шоумен і резидент Comedy Club Гарік Харламов у своєму блозі оголосив про те, що одружився. Також Гарик повідав, що його новоспечена дружина, зірка серіалу «Інтерни» Христина Асмус знаходиться на п’ятому місяці вагітності. Такі новини надзвичайно порадували шанувальників яскравої і молодої пари, однак у правозахисників знайшлося кілька запитань до самого Гарика Харламова.

Повідомляється, що адвокати першої дружини Гарика, з якою він вже довгий час судиться, отримали офіційне підтвердження про новий шлюб шоумена з Управління РАГСу міста Москви. В офіційному підтвердженні було сказано: «За результатами проведеної Управлінням ЗАГС Москви перевірки установлено, що на початку червня 2013 року органом РАЦС Москви здійснено державну реєстрацію укладання шлюбу Харламова Ігоря Юрійовича».

Згідно з інформацією, яку має Управління, шлюб Гарика і його першої дружини був розірваний 14 березня 2013 року, і до них не надходила інформація про те, що розлучення шоумена суд визнав недійсним. При цьому адвокат Гарика Харламова і сам шоумен знали про цю постанову. Тепер же доля Гарика Харламова і Христини Асмус в руках його колишньої дружини, яка найближчим часом прийме рішення, чи подавати на Харламова до суду, вимагаючи щоб його шлюб з Христиною Асмус визнали недійсним, чи ні.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: