fbpx
Політика

Влада Єгипту просить МЗС Росії не обмежувати в’їзд туристів

Влада Єгипту звернулася з проханням до МЗС Росії зняти обмеження на в’їзд росіян в цю країну, зокрема, міністр туризму Хішам Заазуа запросив російських силовиків приїхати і особисто переконається, що безпеці туристів на єгипетських курортах ніщо не загрожує.

Він закликав представників силових структур Росії особисто оцінити рівень безпеки, оскільки впевнений, що після даної поїздки «рекомендації про небажаність відвідування Єгипту будуть частково зняті».

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Хішам Заазуа підкреслює, що масові зіткнення між поліцією і прихильниками поваленого президента Мухаммеда Мурсі проходять в інших частинах країни, а «курорти Червоного моря залишаються абсолютно безпечними». Він також підтвердив, що кілька днів тому в Хургаді дійсно проходили демонстрації, але вони були нечисленними і «ніяких ризиків, ніяких загроз щодо туристів не існує».

Нагадаємо, минулого тижня МЗС РФ у зв’язку з ескалацією насильства рекомендував російським громадянам утриматися від поїздок до Єгипту, після чого Ростуризм зажадав від туроператорів обмежити продаж путівок до Єгипту. Туристи почали відмовлятися від заброньованих турів до Єгипту або міняти їх на інші напрямки.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Влада Єгипту просить МЗС Росії не обмежувати в’їзд туристів (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: