fbpx
Політика

Азаров закликав політиків замислитися про відповідальність і діяти в інтересах України

Державна програма активізації економіки на 2013-2014 р.р. почала давати результати. Які саме – прем’єр-міністр України Микола Азаров розповів у ході сьогоднішнього засідання Кабінету міністрів. Однак для успішного виконання програми чиновники повинні сконцентрувати всі свої сили, але не на суперечках і політичному протистоянні, а на взаєморозумінні та повазі, – упевнений глава уряду. Щоправда, деякі рішення продовжують прийматися всупереч інтересам держави, людей і суспільства. Ці слова Микола Азаров проілюстрував наочним прикладом з життя.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Так, коли Івано-Франківська обласна рада, без будь яких на те підстав, заблокувала реалізацію життєво необхідного для України проекту видобутку сланцевого газу, вона зробила шкоду всьому суспільству. Адже, впевнений Микола Азаров, нарощування власного видобутку газу – це прямий шлях до енергетичної незалежності України, а облрада поховала своїм рішенням всі державні надії.

Існує й інший яскравий приклад, який також свідчить про безвідповідальність політиків. «Коли опозиція в Київраді блокує рішення про виплату надбавки бюджетникам, рішення, необхідні для транспортних розв’язок, магістралей – це на користь людям, чи ні? Очевидно, що відповідальна політика має бути іншою. Об’єднати зусилля для прийняття рішень, які збільшують економічний потенціал країни, вдосконалюють соціальну сферу – це наша політика!», – заявив Микола Азаров.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

За матеріалами: kmu.gov.ua

Читайте також: