fbpx
Політика

Зустріч з довіреними особами Собяніна виборці назвали профанацією

Виборці, що прийшли на зустріч з довіреними особами кандидата в мери Москви Сергія Собяніна, вкрай негативно відреагували на захід, що відбувся, назвавши його профанацією. Збори ледь не було зірвано через безсторонні вигуки із залу.

Присутніх обурила відсутність на зустрічі самого Сергія Собяніна (хоча його участь і не була заявлена). Крім того, виборці висловили невдоволення відмовою довірених осіб кандидата на пост московського мера відповідати на більшість питань, що сипалися з залу. Запитання, за словами присутніх на зустрічі, приймалися тільки на три теми: охорона здоров’я, освіта і будівництво. Решта запитань громадян довірені особи Сергія Собяніна записували і обіцяли передати тимчасово виконуючому обов’язки столичного градоначальника.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

В ролі довірених осіб кандидата в мери виступали головний лікар військового госпіталю номер три Олег Румянцев, переможець конкурсу «Московський вчитель-2011» Антон Молев і професійний будівельник Сергій Абарцумян. Вела зустріч з виборцями журналістка Аріна Шарапова.

Зустріч з довіреними особами Собяніна (відео):

За матеріалами: Lenta.ru

Читайте також: