fbpx
Кінотеатри

Клінт Іствуд зніме фільм “Американський снайпер”

Стівен Спілберг, не дійшовши згоди з компанією Warner Bros. з приводу бюджету фільму «Американський снайпер», відмовився від участі в проекті. Його місце в режисерському кріслі забере Клінт Іствуд, який зіграв не в одному десятку касових стрічок і який зняв кілька успішних картин.

Фільм «Американський снайпер» є екранізацією однойменної автобіографії Кріса Кайла, який служив у збройних силах Сполучених Штатів. «Морський котик», який вважається кращим снайпером за всю історію ЗС США, опублікував мемуари в 2012 році. Убивши за час служби не менше 160 осіб (за деякими даними – 225), сам Кайл загинув від рук психічно неврівноваженого ветерана Едді Рута в лютому 2013 року.

Передбачається, що головну роль у фільмі «Американський снайпер» зіграє Бредлі Купер, він же стане одним з продюсерів фільму. Про початок зйомок картини інформація поки відсутня.

Остання режисерська робота Клінта Іствуда, що  вийшла на широкі екрани, датується 2011 роком. Нею стала біографічна стрічка «Дж. Едгар» про життя першого глави Федерального бюро розслідування Сполучених Штатів Джона Едгара Гувера. Головну роль в картині зіграв Леонардо Ді Капріо.

Вбивство Кріса Кайла (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: