fbpx
Футбол

ЗМІ: «Барселона» розгляне питання про купівлю Ікера Касільяса?

Після зміни головного тренера в мадридському «Реалі» легенда Королівського клубу Ікер Касільяс так і не отримав місце в основі команди. Нагадаємо, що Ікер Касільяс перестав виходити на поле в основному складі команди ще при Жозе Моурінью, а перший тур нової іспанської футбольної першості показав, що і при Карло Анчелотті номером один в «Реалі» залишається Дієго Лопес, який чудово справляється зі своїми обов’язками.

Такі події знову привели до розмов про можливу зміну Ікером Касільясом команди. Сьогодні ЗМІ з посиланням на Sport.es повідомляють про зацікавленість персоною Касільяса з боку каталонської «Барселони» – найголовнішого ворога "Реала" на іспанських футбольних полях. Повідомляється про те, що керівництво "Барселони" навіть провело екстрене засідання за участю президента клубу Сандро Роселя і спортивного директора команди Андоні Субісаррети. У «Барселоні» нібито мають намір стежити за тим, як розвиватиметься ситуація у Касільяса в «Реалі». Не виключається і варіант пропозиції «Барселони» щодо купівлі голкіпера. Такий крок може бути цілком реальним, оскільки, як повідомлялося раніше, після закінчення цього сезону столицю Каталонії має намір покинути Віктор Вальдес.

Але «Барселона» – не єдиний у Європі футбольний клуб, який цікавиться Касільясом. Британське видання Daily Mail пише про те, що в лондонському «Арсеналі» розглядають можливість посилення воротарської позиції, а кандидатами на місце у воротах лондонського клубу нібито розглядаються Ікер Касільяс і голкіпер «Валенсії» Вісенте Гуаїта.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: