fbpx
Кінотеатри

«Ріддік» – не кінець історії – Він Дізель

  Незабаром на екрани вийде фільм «Ріддік» за участю Віна Дизеля, що є прямим продовженням фільмів «Чорна діра» і «Хроніки Ріддіка». У рамках промокампанії до фільму, Дизель і режисер фільму Девід Туї поділилися деякими планами на майбутнє і розповіли про новий фільм.

У першу чергу вони підтвердили, що цей фільм не є завершенням історії і в майбутньому Ріддік знову повернеться на екрани. За словами режисера, новий фільм – історія однієї людини, яка використовує мисливців за головами, щоб покинути планету, на якій її залишили. Девід Туї також зазначив, що в «Ріддіку» вони не стали повертатися до міфології з попереднього фільму, оскільки вирішили зберегти її для продовження.

«Ми навіть знову викликали на знімальний майданчик Карла Урбана, щоб закласти фундамент для четвертого фільму», – розповів він.

При цьому режисер рекомендує перед походом у кіно ознайомитися з першими двома фільмами, щоб не виникало ніяких питань при перегляді.

«Це звичайно самодостатній фільм, але він все ж пов’язаний з попередніми частинами», – підкреслив Девід Туї.

Що ж до наступного фільму, то, за словами Віна Дизеля, його героєві буде потрібно відправитися на батьківщину некромангерів (раси загарбників з фільму «Хроніки Ріддіка»), щоб потрапити на рідну планету – Фурію.

«Так що, рано чи пізно, фанати побачать рідну планету нашого героя», – уточнив актор.

Трейлер до фільму «Ріддік» (відео):

Читайте також: