fbpx
Політика

Десантний корабель розлякав відпочиваючих на пляжі

У Калінінградській області в селищі Мечнікове, відпочивальники, які зібралися на пляжі, були потривожені десантним кораблем «Зубр», що несподівано причалив прямо до пляжу, а потім відпочивальники добре розважилися, спостерігаючи за висадкою на пляж десанту.

Представник прес-служби Міністерства оборони Росії заявив, що корабель «Зубр» виконував свою тактичну задачу на дикому пляжі, який належить Міністерству оборони. «Швартовка на пляжі – це нормальне явище, а от що робили люди на пляжі в районі військового полігону, незрозуміло», – роз’яснили у військовому відомстві.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

У штабі Балтійського флоту також підтвердили заяву Міністерства оборони. Зокрема, виконуючий обов’язки начальника прес-служби Західного військового округу по БФ Андрій Беспалий розповів, що корабель просто тренувався – висаджував і приймав морський десант, а оточення з морської піхоти було виставлено на березі в цілях безпеки, для того, щоб відпочивальники не підходили близько до корабля, оскільки «Зубр» міг зачепити когось із роззяв.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

«Після відпрацювання завдання оточення зняли, і корабель відправився на базу», – додав Беспалий.

Десантний корабель розлякав відпочиваючих на пляжі (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: