fbpx
Новини світу

Бредлі Меннінг зможе подати прохання про дострокове звільнення

Засуджений до 35-ти років тюремного ув’язнення Бредлі Меннінг буде мати право на дострокове звільнення. Після винесення вироку, сайт Wikileaks відреагував на нього своєю заявою, в якій говориться наступне: «Значна стратегічна перемога у справі Бредлі Меннінга. Він має право на звільнення менш ніж через 9 років».

Суд, крім 35-ти років позбавлення волі, ухвалив також звільнити Бредлі Меннінга з армії і позбавити його прав і привілеїв. При цьому, рішенням суду Бредлі Меннінг були зараховані в термін позбавлення волі проведені у в’язниці більш ніж три роки. Суд також зазначив, що Бредлі Меннінг зможе подати прохання про умовно-дострокове звільнення, але лише відбувши третину призначеного йому терміну позбавлення волі.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

У ЗМІ пишуть про те, що обвинувачення просило суд призначити Бредлі Меннінгу покарання у вигляді шістдесяти років за ґратами. Винесений вирок, якщо засуджений відбуде його до кінця, говорить про те, що Бредлі Меннінг вийде з в’язниці у віці 60 років. Однак, якщо в ситуації з Меннінгом буде здійснено процедуру умовно-дострокового звільнення, то він зможе покинути місця позбавлення волі у віці 35 років.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Нагадаємо що капрал Меннінг був визнаний винним за різними статтями звинувачення: у шпигунстві, в крадіжці секретних матеріалів, в комп’ютерному шахрайстві, а також у вчиненні ряду інших військових злочинів.

За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також: