fbpx
Шоу-бізнес

Тіна Кароль дала перше інтерв’ю після смерті чоловіка

Відома українська співачка Тіна Кароль після смерті чоловіка Євгена Огіра пішла в тінь: вона скасувала практично всі свої виступи і перестала спілкуватися з пресою. Так тривало майже чотири місяці. Але, напередодні Дня Незалежності, Тіна Кароль знялася у фотосесії для журналу Vogue і вперше поспілкувалася з представниками засобів масової інформації. У своєму інтерв’ю співачка спростувала чутки про намір продати будинок, в якому жила з чоловіком і маленьким сином, а також розповіла про почуття, які відчувала перед смертю коханого. Тіна Кароль зізналася журналістам, що досі щиро і віддано любить Євгенія Огира. Просто після його смерті спілкування відбувається вже на іншому рівні.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Раніше я не питала: є пекло чи рай? Але я працюю з інтуїцією – виступаю на сцені, пишу пісні, а це інші потоки енергії, тому я чітко розумію, коли Женя поруч. Зараз я впевнена, що немає пекла і раю, а є паралельний світ, в якому вони знаходяться і все про нас знають. Згодна, фізичне розставання є, а моральне і за відчуттями в просторі – його немає», – зазначила співачка.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

А ось хворобу, від якої помер Євген Огір (рак шлунка, – прим. авт.) Тіна Кароль називає гуманною, оскільки люблячі серця ще мають можливість і час поспілкуватися, розповісти те, що може бути, в іншому випадку ніколи і не зважилися б зробити, висловити подяку, віддати всю ніжність коханій людині.

«Те, що було між нами, – це довге прощання, під час якого Женя вчив мене важливим речам, розповідав, пояснював», – резюмувала Тіна Кароль.

За матеріалами: 7d.org.ua

Читайте також: