fbpx
Шоу-бізнес

Українка перемогла на «Дитячій Новій хвилі – 2013»

Три дні, з 18 по 20 серпня, МДЦ «Артек» приймав юних вокалістів з 11 країн світу. Саме в ці дні відбувся фінал Міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики «Дитяча Нова хвиля – 2013». За результатами конкурсу переможницею стала 12-річна українка Софія Тарасова. Боротьба за перемогу була дуже напруженою. Адже всього один бал став вирішальним і визначив долю учасників вокального конкурсу.

Так, в перший конкурсний день учасники представили хіт своєї країни. Перше місце розділили відразу троє учасників – українка Софія Тарасова (вона виконала пісню Тіни Кароль «Намалюю»), росіянка Діана Хітарова і учасниця з Литви Пауліна Скрабіте. У другий день українська вокалістка вирвалася в лідери з піснею Джастіна Бібера Baby. У підсумку, Софія Тарасова стала володаркою Кришталевої Хвилі і переможницею Міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики «Дитяча Нова хвиля – 2013» з результатом в 197 балів.

На один бал менше отримали Пауліна Скрабіте з Литви та Діана Хітарова з Росії, отже вони розділили друге місце. На третьому місці виявилася Сабіна Мустаєва з Узбекистану. У сумі вона отримала 195 балів. Сьогодні ввечері під час завершального гала-концерту буде названо ім’я володаря призу глядацьких симпатій.

«Цей рік у мене творчо плідний: тільки завершилася «Дитяча Нова хвиля», і тут же я приступаю до підготовки до «Дитячого Євробачення 2013». Я вдячна всім моїм близьким, які підтримують мене і вірять в те, чим я займаюся, а займаюся я тим, що всі 24 години на добу я співаю і саме цим я живу і дуже щаслива», – розповіла Софія Тарасова.

Софія Тарасова – Mama knows best (відео):

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: