fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів. У першому матчі плей-офф «Шахтар» (Караганда) обіграв «Селтік» з рахунком 2:0

Буквально щойно завершився перший матч з намічених на сьогодні поєдинків в раунді плей-офф Ліги чемпіонів. І цей поєдинок приніс гучну сенсацію: карагандинський "Шахтар" несподівано для багатьох фахівців дома, з рахунком 2:0, обіграв іменитий шотландський «Селтік».

Відзначимо, що раніше в Лізі чемпіонів футбольні клуби з Казахстану і Шотландії один з одним ніколи не грали. І, карагандинський «Шахтар», ось так почав статистику протистоянь команд двох країн у головному клубному футбольному турнірі Європи.

За «Шахтар» на 12-й хвилині відзначився Андрій Фінонченко, а на 77-й хвилині поєдинку Сергій Хіжініченко закріпив успіх футбольного клубу з Казахстану. Нагадаємо, що повторний поєдинок «Селтік» – «Шахтар» відбудеться в Глазго 28 серпня.

Сьогодні у ряді ЗМІ з’явилася інформація про те, що карагандинський клуб "Шахтар" для залучення удачі на свій бік приніс у жертву барана, причому, як писали у ЗМІ така ініціатива виходила від самих футболістів, а для проведення обряду спеціально був запрошений мулла.

Нагадаємо нашим читачам, що сьогодні в раунді плей-офф Ліги чемпіонів також зіграють:

«Вікторія» і «Марібор»

«Пасуш де Ферейра» – «Зеніт»

«Ліон» – «Реал Сосьєдад»

«ПСВ» – «Мілан».

Читайте також: