fbpx
Політика

Віталій Кличко: Я відповідально розглядаю можливість балотуватися на посаду президента

Нагадаємо, що нещодавно відомий український спортсмен і політик Віталій Кличко заявив про своє бажання на майбутніх в 2015 році президентських виборах поборотися за посаду глави держави. Сьогодні, під час відкриття Всесвітнього конгресу українців у Львові Віталій Кличко підтвердив, що він дійсно розглядає можливість балотуватися на пост президента України на майбутніх виборах.

Сьогодні ввечері в ЗМІ наводиться наступна заява лідера партії «УДАР» Віталія Кличка: «Я відповідально розглядаю можливість балотуватися на посаду президента, але хочу підкреслити, що остаточно прийму рішення після консультацій». Віталій Кличко висловив переконання, що на виборах президента від опозиції має бути єдиний кандидат, а рішення з цього питання повинні приймати «громадські організації, спираючись на думку людей».

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Віталій Кличко підкреслив, що на волі повинна бути екс-прем’єр Юлія Тимошенко, а Угода про асоціацію України з Європейським союзом має бути підписана.

Заява Віталія Кличка про намір балотуватися на пост президента України в 2015 році вперше прозвучала під час зустрічі лідера партії «УДАР» з президентом WBC Хосе Сулейманом.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: