fbpx
Політика

Ляшко звернувся до Яценюка з відкритим листом

 Лідер Радикальної партії України, депутат Верховної Ради Олег Ляшко написав на Facebook про те, що звернувся до лідера парламентської фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка з відкритим листом через дії його протеже – лідера Луганського обласного «Фронту змін», депутата Луганської міської ради Ігоря Ліскі.

За словами Ляшка, цей так званий «опозиційний політик» володіє кількома вугледобувними підприємствами в Луганській області і вже кілька місяців не виплачував заробітну плату шахтарям, які працюють на шахті ТОВ «Інтер-Інвест».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Мало того, що жителів Луганської області щодня обкрадає регіонально-комуністична влада, так ще й ви, так звані опозиціонери, крадете, що можете», – написав Ляшко.

Він закликав Яценюка зобов’язати Ліскі виплатити гроші шахтарям і переглянути тарифні ставки на підприємстві, оскільки на шахті ТОВ «Інтер-Інвест» вони найнижчі в усій області.

«Арсенію! На цьому тижні мій рідний Донбас відзначатиме День шахтаря. Що ж ви трудяг без грошей на свято залишаєте?», – йдеться у зверненні Ляшка.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Ляшко нагадав, що особисто для себе ніколи ні про що не просив Яценюка, однак тепер просить за людей, які протягом декількох місяців трудяться безкоштовно. Він розраховує на те, що Яценюк особисто втрутиться в ситуацію і вирішить це питання.

Читайте також: