fbpx
Політика

ЛДПР пропонує заборонити звукові автосигналізації

 

 Кандидат у мери Москви, депутат Ліберально-демократичної партії Росії Михайло Дегтярьов вніс на розгляд Державної Думи законопроект, яким пропонує заборонити звукові автосигналізації.   

 Згідно з документом, звукові автосигналізації, на підставі розпорядження співробітника правоохоронних органів, повинні бути демонтовані або ж відключені. При цьому в законопроекті не йдеться про можливу відповідальність у разі відмови демонтувати або відключати сигналізацію. У пояснювальній записці зазначається, що відповідні поправки будуть запропоновані протягом року після прийняття закону.  

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 За словами самого Дегтярьова, необхідність у відключенні звукових автосигналізацій обумовлена ​​тим, що на неї не реагують ні власники автомобілів, ні правоохоронці. На думку депутата, звукові автосигналізації лише заважають, і людям доводиться слухати їх як вдень, так і вночі.  

 «Звуки сигналізації можуть призвести до неврозів, безсоння і зростання серцево-судинних захворювань у громадян», – додав депутат.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

  В якості альтернативи звуковим сигналізаціям він пропонує використовувати сигналізації, які при спрацьовуванні будуть надсилати сповіщення на телефон або спеціальний пульт власника автомобіля.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: