КПУ хоче заборонити в Україні гру Company of Heroes 2

 Як повідомила прес-служба Комуністичної партії України, екс-депутат Верховної Ради, перший секретар Сумського обласного комітету КПУ Володимир Даниленко вважає, що в Україні необхідно заборонити гру Company of Heroes 2, розроблену канадцями.

За його словами, в цій грі розробники буквально глумляться над подвигом радянських людей у ​​роки війни. Він підкреслив, що гра є абсурдною, жорстокою інтерпретацією Великої Вітчизняної війни і, до того ж, перенасичена брехливими фактами, які паплюжать подвиг радянського народу.

Related Post

Комуніст звернув увагу на те, що нещодавно дана гра заполонила російський інтернет-простір, але там її незабаром заборонили. Даниленко впевнений, що українська влада повинна наслідувати приклад сусідів і вчинити з творінням канадців аналогічним чином, а не підігравати фашизму, який розгулює країною.

Примітно, що багато гравців також критикували гру і закликали заборонити її продаж на території країн СНД. Однак представники компанії-розробника у відповідь на це заявили, що їхня гра історично збалансована.

Leave a Comment