fbpx
Комп'ютерні ігри

КПУ хоче заборонити в Україні гру Company of Heroes 2

 Як повідомила прес-служба Комуністичної партії України, екс-депутат Верховної Ради, перший секретар Сумського обласного комітету КПУ Володимир Даниленко вважає, що в Україні необхідно заборонити гру Company of Heroes 2, розроблену канадцями.

За його словами, в цій грі розробники буквально глумляться над подвигом радянських людей у ​​роки війни. Він підкреслив, що гра є абсурдною, жорстокою інтерпретацією Великої Вітчизняної війни і, до того ж, перенасичена брехливими фактами, які паплюжать подвиг радянського народу.

Комуніст звернув увагу на те, що нещодавно дана гра заполонила російський інтернет-простір, але там її незабаром заборонили. Даниленко впевнений, що українська влада повинна наслідувати приклад сусідів і вчинити з творінням канадців аналогічним чином, а не підігравати фашизму, який розгулює країною.

Примітно, що багато гравців також критикували гру і закликали заборонити її продаж на території країн СНД. Однак представники компанії-розробника у відповідь на це заявили, що їхня гра історично збалансована.

Читайте також: