fbpx
Театр

“Школа сучасної п’єси” відкриває ювілейний сезон

Літні гастролі закінчені, і театральне життя у містах починає набирати обертів. Для московського театру "Школа сучасної п’єси" нинішній театральний сезон стане ювілейним, чвертьстолітнім.

Першою виставою «Школи сучасної п’єси» в ювілейному сезоні буде імпровізація "Підслухане, підглянуте, незаписане" Йосипа Райхельгауза та Євгена Гришковця. Вперше глядачі побачили цей проект ще навесні поточного року, проте творці спектаклю обіцяють здивувати публіку новизною. "У виставі немає жодної записаної репліки – всі тексти артисти вимовляють спонтанно, вносячи в кожну постановку нові нюанси і створюючи неповторний унікальний колорит", – розповіли співробітники театру, додавши, що центр залу для глядачів буде перетворений на невеликий і затишний ресторан, де за кожним столиком розгорнеться своя історія з непередбачуваним фіналом.

Також трупа «Школи сучасної п’єси» обіцяє порадувати глядачів у поточному сезоні прем’єрними виставами "Лондонський трикутник", "Врятувати камер-юнкера Пушкіна", "Потерпілий Гольдінер", "У пошуках втраченого чарівництва", "Танець Делі", "Шинель" та "Кінець світу".

"Підслухане, підглянуте, незаписане" відкриває сезон (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: