fbpx
Політика

У Москві пройде перша виставка інновацій Міноборони РФ

У вівторок в Москві пройде перша виставка новітніх оборонних розробок "День інновацій Міноборони РФ". Як повідомили організатори, більше 250 російських і зарубіжних підприємств виявили бажання брати участь у роботі виставки.

Примітно, що всі учасники є провідними в тій чи іншій галузі інноваційних розробок.

"Двадцятого серпня 2013 року вперше в Москві пройде виставка "День інновацій Міністерства оборони Російської Федерації", на якій будуть представлені новітні вітчизняні розробки, які використовуються в інтересах оборони і безпеки держави, перспективні інноваційні розробки та технології "подвійного" призначення", – повідомив представник прес-служби Міноборони РФ.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Експозиція працюватиме з 10:00 до 18:00 на території легкоатлетичного футбольного комплексу ЦСКА, як очікується, виставку відвідає міністр оборони Росії Сергій Шойгу.

Як зазначають організатори, головним завданням виставки є популяризація науково-технічних досягнень, зміцнення і розвиток співробітництва між науково-дослідним співтовариством, підприємствами оборонно-промислового комплексу та Збройними Силами. Планується, що "День інновацій" з цього року буде проводитися регулярно.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: