fbpx
Політика

Сурков може повернутися в Кремль

Колишній віце-прем’єр Владислав Сурков може незабаром повернутися в Кремль, принаймні, про це пише газета «Известия». Видання повідомляє, посилаючись на власні джерела в уряді Росії, що Сурков погодився зайняти пост помічника президента з питань інноваційного розвитку.

"Останнім часом Сурков цікавився саме цими темами – інноваціями, модернізацією і так далі. Саме цими сферами він займеться на посту помічника президента. Можливо, його колишня посада віце-прем’єра була вищою, але новий пост влаштував і Владислава Юрійовича, і керівництво країни", – розповів один зі співрозмовників в Білому домі.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Поки невідомо, коли саме президент Володимир Путін підпише указ про нове призначення.

Тим часом, стало відомо, що це не єдина пропозиція, яку отримав Владислав Сурков. Всього, починаючи з травня, він вже розглянув чотири пропозиції про своє працевлаштування. Як стверджує видання, зокрема, йому пропонувалися пости повпреда президента Росії в Північно-Кавказькому або Далекосхідному федеральному окрузі, а також пост глави корпорації, яка об’єднала б "Роснано" і фонд "Сколково", але колишній віце-прем’єр не прийняв жодної з цих пропозицій.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Отримати коментар самого Владислава Суркова не вдалося.

За матеріалами: izvestia.ru

Читайте також: