fbpx
Кінотеатри

Мер Ріо-де-Жанейро готовий на все, щоб Вуді Аллен зняв фільм про його місто

Мер Ріо-де-Жанейро Едуардо Паес в інтерв’ю газеті O Globo заявив, що готовий піти на «все що завгодно» заради того, щоб всесвітньо відомий режисер Вуді Аллен зняв свій наступний фільм про його місто. Градоначальник пообіцяв забезпечити картині повне фінансування і надати всіляку підтримку знімальній групі.

«Я так хочу, щоб він приїхав, що вже перепробував всі способи зв’язатися з ним. Я поговорив з його сестрою і відправив йому листа з Сантьяго Калатрава (іспанським архітектором), який живе з ним по сусідству в Нью-Йорку», – розповів мер журналістам. Паес навіть готовий змиритися з будь-якою критикою, яка неодмінно піде від місцевого населення з приводу передачі режисерові «мільйонів, які хоче Вуді».

Бажання мера Ріо-де-Жанейро досить зрозуміле. Картини Вуді Аллена про європейські міста («Вікі Крістіна Барселона», «Північ у Парижі» і «Римські пригоди») мало кого змогли залишити байдужими. А фільм «Північ у Парижі» навіть отримав премію «Оскар».

Зараз прихильники таланту Вуді Аллена очікують виходу в широкий прокат останньої роботи режисера – стрічки «Блакитноока Жасмин».

«Північ у Парижі» (відео):

За матеріалами: Lenta.ru

Читайте також: