fbpx
Шоу-бізнес

Костянтин Меладзе подав на розлучення?

  У сім’ї Костянтина Меладзе ніяк не може наступити світла смуга. З’явилися чутки про те, що Костянтин Меладзе розлучається зі своєю дружиною.

На відміну від Валерія Меладзе, який ніколи не ховав від преси свою дружину Ірину, з’являвся з нею на тусовках і навіть не спробував приховати того, що у нього є позашлюбний син від Альбіни Джанабаєвої, Костянтин Меладзе завжди ретельно оберігав своє особисте життя.

Так, наприклад, на всіх світських заходах Костянтин з’являвся не в компанії своєї дружини, а з солістками групи «ВІА Гра», продюсером якої він був. Кожен вихід у світ Костянтина Меладзе в компанії сексуальних красунь народжував все нові і нові чутки про черговий роман Меладзе з тією чи іншою красунею. Однак для продовження чуток Костянтин Меладзе ніколи не давав приводів.

На щастя, плітки ніколи не хвилювали самого Костянтина, родина якого жила досить закритим життям. Його дружина Яна воліла триматися осторонь, не любила вечірок, забезпечувала коханому чоловікові тил, займалася будинком і дітьми. Продюсер всіляко оберігав свою сім’ю від журналістів, а його особняк був завжди недоступний світським пліткарям. Дружина Костянтина також стала для нього опорою і після трагічного ДТП за його участю, в якому загинула жінка.

Пара змогла подолати зовнішні труднощі, однак, як це не сумно, внутрішня сімейна криза не змогла обійти їх стороною.

Про причини розлучення Костянтина Меладзе з його дружиною поки нічого невідомо, але вони вже оформляють всі необхідні для розлучення документи.

За матеріалами: kleo.ru

Читайте також: