fbpx
Політика

Сурков не повертається Кремль

За словами керівника наукової ради Центру політичної кон’юнктури Олексія Чеснакова, колишній віце-прем’єр Владислав Сурков, якого в кулуарах влади називали «сірим кардиналом», спростував своє призначення на пост помічника президента РФ з питань інноваційного розвитку.

Чеснаков заявив, що Сурков надіслав йому SMS-повідомлення наступного змісту: «Ні з ким ніколи не обговорював ні посаду помічника з інновацій, ні повпреда на Північному Кавказі, ні міністра Далекого Сходу , ні голови "Роснано-Сколково" (і навіть не уявляю, як ці останні можна об’єднати)».

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Інформацію про те, що Владислав Сурков повертається на роботу в Кремль, розповсюдило сьогодні, 20 серпня, російське видання «Известия». Журналісти повідомили, що Суркову пропонували всі перераховані вище посади, але він зробив свій вибір на користь поста помічника президента, мотивуючи це тим, що не хоче залежати від заступника голови адміністрації президента В’ячеслава Володіна.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

На початку поточного місяця інше російське видання опублікувало інтерв’ю Владислава Суркова зі словами екс-прем’єра про те, що він поки не знайшов нову роботу і «перебивається випадковими заробітками».

"Сірий кардинал" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: