fbpx
Політика

Київрада працює законно – Чечетов

 Депутат Верховної Ради України від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що вибори до Київради мають відбутися в 2015 році відповідно до рішення Конституційного суду. За його словами, якщо Україна прагне стати членом Євросоюзу, то необхідно слідувати законам і судовими рішеннями.

Про це повідомила прес-служба Партії регіонів.

Він нагадав також про те, що за рішенням Адміністративного суду Київрада є легітимною, поки не буде обраний нова.

При цьому Чечетов зазначив, що парламент може розглядати питання призначення виборів у Києві, проте Партія регіонів все одно буде спиратися на рішення судів.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Як вважає політик, події 19 серпня, коли була проведена сесія Київради, показали, що в столиці вже сформувалося зріле громадянське суспільство, яке розуміє, що від опозиціонерів чекати нічого. 

«Всі зрозуміли, що опозиція думає лише про президентські вибори і про свій рейтинг», – підкреслив Михайло Чечетов.

За його словами, опозиція повинна була підтримувати народ і наполягати на проведенні сесії, а не бойкотувати її. Він вважає, що опозиція на цей раз навпаки пішла проти свого ж народу.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Михайло Чечетов також звернув увагу на те, що під стінами Київради, крім Яценюка, не було жодного лідера опозиції.

«Вони підставили Яценюка, а той не зрозумів. Вони  поховали політичну перспективу Яценюка як кандидата в президенти. З їхнього боку це некоректно, звичайно», – вважає депутат.

Читайте також: