fbpx
Шоу-бізнес

Дмитро Шепелєв зробив пропозицію Жанні Фріске?

  Знаменита російська співачка Жанна Фріске все ще живе в Майамі з маленьким сином. Співачка навіть не зробила виняток заради весілля своєї рідної сестри Наталії і не приїхала до Москви.

Батько Жанни Фріске натякнув, що Дмитро Шепелєв вже зробив пропозицію його старшій дочці Жанні.

Нагадуємо, що 16 серпня в Кусково 27-річна сестра Жанни Наталя вийшла заміж. Обранцем дівчини став 26-річний співробітник МНС Сергій Вшіков. Молоді люди зустрічалися вже кілька років. Для проведення виїзної церемонії пара запросила 30 людей зі свого найближчого оточення. Однак на весіллі не були присутні сестра Наталії Жанна Фріске і їх мама Ольга Володимирівна, які залишилися в Штатах. Але на святкуванні був присутній батько сімейства, Володимир Фріске, який і розповів про те, що Жанна, нехай і не приїхала, але привітала сестру по телефону і передала їй відмінний подарунок.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Також Володимир Фріске натякнув, що Дмитро Шепелєв вже зробив його старшій дочці пропозицію руки і серця, додавши: «Можу сказати, що у них все добре. Діма – молодець, незважаючи на те, що у нього багато роботи, регулярно прилітає до Жанни і Платона, скрізь встигає».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Також він пояснив, чому Жанна досі не живе в Москві: «Жанна поки не зовсім прийшла у форму, а навіщо, щоб хтось бачив, як вона худне? Приїде у вересні у всій красі! На дієтах вона не сидить, акцент робить на заняття спортом: ранкові пробіжки, плавання в океані, прогулянки на свіжому повітрі. Годувати грудьми Жанна вже перестала, перейшла на суміші. Дає Платону вітамінки, які прописали педіатри…».

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: