fbpx
Політика

Вадим Колесніченко пропонує скасувати євроінтеграцію України на законодавчому рівні

Вадим Колесніченко, що представляє в українському парламенті «Партію регіонів»  пропонує на законодавчому рівні скасувати євроінтеграцію України.

Запропонований Вадимом Колесніченком законопроект передбачає ряд законодавчих змін, і, в тому випадку, якщо цей проект закону підтримають народні обранці, то будуть скасовані положення законів України "Про засади внутрішньої і зовнішньої політики" та "Про основи національної безпеки України". Нагадаємо, що цими документами встановлюється зовнішньополітичний курс України – отримання членства в Європейському Союзі.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Як аргумент Вадим Колесніченко призводить громадську думку: дані соціологічних опитувань показують, що думки жителів України про вступ до ЄС і приєднання до Митного союзу розділилися приблизно порівну. А, як вважає політик, вектор зовнішньополітичної інтеграції держави повинен закріплюватися з урахуванням громадської думки.

Тим більше, як підкреслює Вадим Колесніченко, лише європейський вектор розвитку певною мірою суперечить законодавству та економічній доцільності.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: