fbpx
Шоу-бізнес

Юлія Висоцька працює над новою кулінарною книгою

  Юлія Висоцька, ведуча програми «Їмо вдома» та дружина знаменитого режисера Андрія Кончаловського, приступила до написання нової кулінарної книги.

Цілком можливо, що в новому літературному шедеврі будуть розкриті секрети такої чудової і загадкової італійської кухні. Однак поки що рецепти і страви з нової книги Юлія читачам не розкриває.

Ні для кого не секрет, що в своїх книгах Юлія Висоцька ділиться рецептами, які вона добре знає з особистого досвіду. Справа в тому, що в різні роки Юлія Висоцька з сім’єю мешкала в Баку, Тбілісі, Єревані, Мінську, де зірковий кулінар вивчала секрети місцевих кухонь. Також Юлія вчилася хитрощів мистецтва кулінарії і в Росії.

Тепер же Юлія вирішила ділитися своїм безцінним досвідом з читачами, які бажають готувати смачно і корисно у себе вдома. Телеведуча випускає книги з рецептами доступними і легкими, проте деколи трапляються і непрості. Однак фішкою Юліних рецептів є те, що часом вона сама придумує власні страви і рекомендує починаючим не боятися експериментувати.

Нагадуємо, що попередня книга Висоцької, яка називається «Плюшки для Льолека. Домашні рецепти», стала затребуваною завдяки своїй оригінальності. У книзі Юлія Висоцька розповіла про дитячі роки і повідала про деякі невідомі факти з її життя з Андрієм Кончаловським, опублікувавши при цьому ексклюзивні фото.

За матеріалами: ЕвроСМІ

Читайте також: