fbpx
Політика

«Опозиції будь-яку ціну потрібен був шабаш», – Олійник

 Депутат Верховної Ради України від фракції Партії регіонів Володимир Олійник, коментуючи сьогоднішню сесію Київради, повідомив, що вона пройшла бездоганно.

Відповідну інформацію розповсюдила прес-служба Партії регіонів.

При цьому Олійник не забув торкнутися і поведінку опозиціонерів, які намагалися потрапити в будівлю Київради. Як він заявив, опозиції будь-якою ціною потрібен був шабаш, і замість того, щоб діяти цивілізовано, вони почали бити вікна і пролазити через них в будівлю.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Володимир Олійник звинуватив опозиціонерів у нерозсудливій агресії, яку вони посилають проти інтересів територіальних громад. За його словами, громадяни на цей раз не підтримали опозицію, хоча останні і намагалися виправдати свої дії тим, що Київрада нелегітимна і необхідно провести вибори. Однак Олійник нагадав, що вибори таким чином не проводяться – це не компетенція міських депутатів, це компетенція Верховної Ради. Як вважає депутат, саме в парламенті і слід було вирішувати всі ці питання.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Сесія буде продовжувати свою роботу. І ніхто силовими методами не зупинить діяльність конституційних органів в Україні», – заявив він наостанок.

Читайте також: