«Металург» (Донецьк) про висловлювання тренера «Зорі»: поважаючий себе чоловік повинен вміти відповідати за свої слова

Донецький «Металург», якого в матчі 7-го туру УПЛ чекає поєдинок з «Зорею», прокоментував слова головного тренера команди з Луганська Юрія Вернидуба, що прозвучали після вчорашнього матчу «Зоря» – «Ворскла», який луганчани програли 1:2, а головний арбітр в ході поєдинку видалив двох центральних захисників команди, один з яких – син наставника «Зорі».

«Я вважаю, що це замовлення. Знаючи, що ми будемо зараз грати в Донецьку, отримали картки 2 центральних захисники. Я не проти видалення Шуніча – так, фол останньої надії. Але щодо того ж Вернидуба – був кидок в центрі поля, обидва гравці розгорталися, картка не була стовідсотковою». Таку заяву Юрія Вернидуба цитує офіційний сайт донецького клубу, при цьому відзначаючи наступне: «Здавна повелося, що за свої слова будь-який поважаючий себе чоловік повинен вміти відповідати. Нікому не дозволено безкарно говорити про свої судження або домисли. Або ти надаєш факти, або ти повинен публічно принести вибачення».

Related Post

Донецький «Металург» у своїй заяві звертається до Контрольно-дисциплінарного комітету української Федерації футболу з проханням розглянути на своєму засіданні заяву Юрія Вернидуба, зроблену ним вчора, після матчу «Зоря» – «Ворскла».

За матеріалами: metallurg.donetsk.ua

Leave a Comment