fbpx
Політика

Медведєв проведе в П’ятигорську засідання комісії з розвитку ПКФО

Прем’єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв у понеділок у П’ятигорську проведе засідання урядової комісії, яке буде присвячене питанням соціально-економічного розвитку Північно-Кавказького федерального округу. Після засідання глава уряду має намір відвідати Північнокавказький молодіжний форум "Машук-2013".

"Дмитро Медведєв проведе засідання урядової комісії з питань соціально-економічного розвитку Північно-Кавказького федерального округу, на якому обговорять хід реалізації державної програми Російської Федерації "Розвиток Північно-Кавказького федерального округу" на період до 2025 року, виконання указів президента РФ від 7 травня 2012 року, а також створення робочої групи з питань розвитку агропромислового комплексу округу", – йдеться в повідомленні прес-служби уряду.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

У засіданні братимуть участь повноважний представник президента в ПКФО Олександр Хлопонін, міністри, представники профільних відомств і глави регіонів, що входять до ПКФО.

Форум "Машук" – щорічний соціальний проект, кінцевою метою якого є виявлення та навчання кращих представників молоді суб’єктів ПКФО, які цікавляться політикою, економікою, інноваціями, громадськими кампаніями, цивільними ініціативами, мистецтвом, творчістю. Форум відкрився з минулого четверга, 15 серпня, і працюватиме до 29 серпня.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За матеріалами: ИТАР-ТАСС.

Читайте також: